+36 36 531 033

Tech Banner 1 Tech Banner 2 Feluletkezeles_IMG_ALT

Felületkezelés

Napjainkban a tárgyaknak nem csupán a funkcionális elvárásoknak és az esztétikai igényeknek, hanem a korrózióállósági elvárásoknak is meg kell felelniük. Cégünk rendkívül széles palettáját kínálja ezeknek a technológiáknak.

Elektrosztatikus porfestést és az oldószeres festést saját berendezéssel, KTL festést, galvanikus horganyzást, igény esetén, egyéb vegyi felületkezeléseket az évek során jól bejáratott kooperációs partnereink közreműködésével oldjuk meg.

Oldószeres festés:

Az általunk gyártott kazánokat fekete, hőálló vízbázisú lakkal felület kezeljük a szerelési művelet előtt. A műveletet jelenleg egy függönyfalas elszívással felszerelt festőkamrában végezzük.

KTL festés kooperációs partnerünknél:

Nagy környezeti terhelésnek kitett alkatrészeinket Kataforetikus mártó festéssel felület kezeljük.

A festék fekete színű, selyemfényű. A beégetés 155°C-os tárgyhőmérsékleten történik. A rétegvastagság 10-40 mikron. A kataforetikus festékek nagy behatoló képességgel rendelkeznek, ezáltal az üreges, tagolt tárgyak esetén tökéletesebb felületkezelés, védelem biztosítható.

Ez a technológia védelmet biztosít a különböző oldószerek ellen, pl: üzemanyag, olaj, fékfolyadék, savak, lúgok. Kőfelverődés és karcellenállósága igen magas.

Galvanizálás, nikkelezés, egyéb vegyi bevonatok kooperációs partnerünknél:

Galvanizálás, nikkelezés, barnítás, golyós polírozás, krómozás, mangán foszfátozás, eloxálás, pácolás technológiák mind elérhetőek kooperációs partnerünk segítségével.