+36 36 531 033

Rólunk1_IMG_ALT Rólunk2_IMG_ALT

Rólunk

A Platt 2003 Kft. szén- és rozsdamentes acéllemezből készült termékek gyártására szakosodott vállalat, a KKV szektor egyik meghatározó képviselője az Észak magyarországi régióban. Cégünk rugalmas, sokoldalú, innovatív vállalkozás, szolgáltatói szemlélettel és vevőorientált gondolkodásmóddal rendelkezik.

A megalakulásunk óta egy cél vezérel bennünket:

"Vevőink legmagasabb szintű kiszolgálása – a minőség terén kompromisszumok nélkül."

Ez a vezérelv határozza meg gyártásunkat, döntéseinket, vevőink kiszolgálását és ennek köszönhetjük az évek során elért sikereinket. Mindez motiválja vállalatunkat, hogy folyamatosan javítsuk az általunk gyártott termékek minőségét, növeljük produktivitásunkat, rugalmasságunkat és bővítsük szolgáltatásaink spektrumát.

Vállalkozásunkat akkor tekintjük sikeresnek, ha Partnereink az általunk gyártott termékekkel vevőik körében megelégedést váltanak ki és üzleti sikereket érnek el.

A Platt 2003 Kft menedzsmentje előre megfontoltan, tudatosan alakította ki a gyártási profilját, ezzel biztosította több iparágba történő beszállítási képességét. Többnyire gépipari, energetikai, mezőgazdasági- és építőipari gépgyártóknak szállítunk be alkatrészeket és komplett termékeket.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk szénacél, rozsdamentes lemez anyagok vágásában, hajlításában, felületkezelésében és hegesztésében.

Az ipari beszállítói üzletágban rendkívül fontos a maximális elkötelezettség a minőség és megbízhatóság iránt. Ennek megvalósítása érdekében komplex minőségirányítási rendszert működtetünk. Minőségpolitikai rendszerünk, megszerzett nemzetközi tanúsítványaink biztosítják Partnereink magas szintű kiszolgálását, megelégedettségét, és a hosszú távú együttműködést. Ennek eredményeként több neves európai cég beszállítójává váltunk.

A LEAN elvek iránti elkötelezettségünk révén minden energiánkat arra összpontosítjuk, hogy az általunk gyártott termékeket:

lean2.jpg

  • lehető legmagasabb minőségben

  • lehető legrövidebb átfutási idő alatt

  • lehető legkevesebb pazarlással

  • lehető legjobb hatékonysággal

  • optimális áron

...állítsuk elő Partnereink számára.