+36 36 531 033

Miőségbiztositas1_IMG_ALT Miőségbiztositas2_IMG_ALT

Minőségbiztosítás

Egyedül a minőség nem kompromisszum kérdése vállalatunknál. / Kizárólag a minőség nem lehet kompromisszum kérdése vállalatunknál. Európa bármely piacán és Amerikában is az általunk gyártott termékek minősége folyamatosan megállja a helyét.

MINŐSÉGPOLITIKA

Küldetésünk: Magas élőmunka tartalmú, magas minőségű hegesztett lemez-termékek export piacra gyártása.

Jövőkép: Több iparág vevőinek bonyolult termékeket, időben és kiváló minőségben szállító, fenntartható módon fejlődő, fejlett vállalati kultúrával, elkötelezett munkatársakkal rendelkező, a régióban ismert és elismert vállalat.

Vevőorientáltság: Fontos számunkra, hogy a tevékenységi köröknek megfelelően a megrendelőink teljes mértékben elégedettek legyenek az általunk elvégzett munkákkal, szolgáltatásokkal, illetve az előállított termékekkel.

Eredményközpontúság: Célunk felkutatni azokat a termékeket, amelyek cégünk stabilitását erősítik, és megragadni minden olyan kínálkozó lehetőséget, amely az eredményességünket növeli.

Vezetés célokkal: Szisztematikus és strukturált minőségcélokkal kívánjuk a fejlődés irányát meghatározni, amelyek megvalósításában vezetőink és munkatársaink minőségtudatossága és elkötelezettsége kiemelkedő szerepet játszik.

Folyamatközpontú vezetés: A minőséget nem csak a termékhez, hanem elsősorban a folyamatokhoz kapcsolódó fogalomnak tekintjük. Számunkra a minőség világosan definiált, szabályozott, átlátható és ellenőrizhető munkafolyamatokat jelent. Ennek eredményeként partnereink elvárásainak, jogi és egyéb követelményeknek megfelelő szolgáltatást nyújthatunk.

Munkatársak fejlesztése, bevonása: A kiváló termékminősége munkatársaink képzettségén és képességén múlik, ezért aktívan közreműködünk fejlődésükben és támogatjuk az alulról jövő kezdeményezéseiket.

Folyamatos tanulás, innováció, fejlesztés: A szervezet tudatos tervszerű fejlesztése érdekében, más iparágban tevékenykedő vevőkkel történő kapcsolatfelvétel hatékony marketing és PR tevékenységek által. Célunk, hogy készség szinten elsajátítsunk az új kihívásokkal teli termékek előállítását.

Partnerkapcsolatok kiépítése: Beszállítóinktól és alvállalkozóinktól az általunk szállított termékek megfelelősége mellett elvárjuk a folyamatos fejlődést.

Célunk a vevőink mellett a beszállítói és alvállalkozói körrel is olyan partneri kapcsolatok megteremtése, amelyek hosszú távú sikeres együtt működést alapoz meg.

Társadalmi felelősség: Szelektív hulladékgyűjtéssel és zöld energia felhasználással kívánjuk az ökológiai lábnyomunkat csökkenteni.

20190814090057381.jpg

Platt_2018_QMS_certificate_hun.jpg

ISO.jpg

TUV.jpg